2 uger fra idé til opstart!


Rank Steel A/S er en helt ny virksomhed. Første arbejdsdag for medarbejderne var 1/2-2010. Virksomheden er etableret i en unik "her og nu" situation, hvor planlægningen begyndte 2 uger før opstart. Vi håber sandelig ikke at være fantaster når vi iværksætter en ny virksomhed her i februar 2010. Byggeriet er på et lavt niveau, og oveni falder priserne, men vi vælger at se mulighederne frem for begrænsningerne.
  • Kæmpestore bygninger som er bygget og indrettet præcis til produktion og håndtering af stålspær og andre stålkonstruktioner. Et nærmest komplet produktionsapparat med kæmpesave, svejserobotter, maleanlæg og hele molevitten. Vi ser det som et "tryk på knappen" setup. Det hele til en meget overskuelig husleje.
  • Kompetancemedarbejdere som er tilgængelige og ovenikøbet som et indarbejdet team.
  • En start fra nul er det bedste udgangspunkt for strategi og teknologi, der passer til nuet, og tiden der kommer.
  • Der er andre produktideer og tanker omkring produktion, som passer til faciliteterne.
  • Det bliver sommer igen - sådan er det. Ingen i branchen har en bedre situation end Rank Steel, når det sker.

Sådan så vi situationen, da beslutningen blev taget. Enten eller -  5 minutter i 12 -  mere følelse end regneark - men en god følelse. Vi var 4 virksomheder fra Skjernområdet, som hver købte en part. 4 er nok, men vi håber at komme op på ialt 10 parter, så der fra ejerkredsen kan komme mere netværk og specialiseret knowhow. Det vurderes om ejerskabet skal være endnu bredere, det afhænger af ønsker fra lokalområdet. Vi er forhåbentlig ikke de eneste, som synes der skal ske lidt mere. 

 

Nok om ejerne, for når det kommer til stykket, er det jo medarbejderne og strategien som skaber realiteterne. Iværksætterne til Rank Steel blev samlet ud fra engagement, handlekraft, samarbejde og tillid; sådan skal organisationen også være i driften. Vi ønsker den fladest mulige organisation. Direktionen, et ejerudvalg, har sammen med nøglemedarbejderne udarbejdet en strategimanual. Strategimanualen følges, ændres og udbygges. Den sikrer, at kortsigtede beslutninger ikke blokerer for langsigtet strategi, og giver tryghed til at tage de hurtige beslutninger, som er nødvendige. 

 

 Rank Steel A/S • Industrivej 23 • DK-6900 Skjern • Tel. (+45) 9735 0033